Merlot Crama Bauer

Merlot Crama Bauer

Merlot Crama Bauer

De ani buni un ghid al vinurilor foarte popular numeşte Merlot “Calul de muncă al soiurilor roşii Româneşti” - aceasta însemnând că de cele mai multe ori produce în cantităţi mari vinuri banale. Dar acesta este doar o faţă a medaliei - Merlot-ul din România poate oferi mult mai mult, atunci când îi pui în valoare expresia proprie şi caracterul distinct. Cu parcele alese şi metode corespunzătoare de vinificatie, Merlot oferă vinuri distinse si complexe.

69,00 lei

Adaugă în coș

Adaugă la lista de dorințe

Mai multe informații

Merlot Crama Bauer

Pentru a obţine un material perfect copt, strugurii pentru vinurile roşii Bauer sunt întotdeauna culeşi manual şi selectaţi, strugure după strugure, prin recoltări repetate . După desciorchinare, strugurii nu sunt zdrobiţi şi nu se adaugă drojdii selecţionate. Fermentaţia alcoolică are loc în cisterne mici de inox, fără temperatura controlată, “pigeage” fiind făcut manual până la 3 ori pe zi. Vinurile rămân până la 5 săptămâni pe boştină, înainte de presare şi tragere în butoate mici din lemn de stejar. În butoaie se iniţiază fermentaţia malolactica, vinul rămânând apoi în butoi minim 12 luni până la îmbuteliere.

ASOCIERE CULINARA : Vinul se serveşte cu preparate din carne de vită, carne de vânat sau similar

TEMPERATURA DE SERVIRE 18-200C

Categorie : Vin rosu

Editie limitata 2240 sticle

Caracteristici

  • Tip Vin - Sec
  • Soi - Merlot
  • Tara de origine - Romania
  • An Productie - 2014
  • Volum - 0,75 L
  • Alcolemie - 14%
  • Culoare - Rosu

30 alte produse din aceeași categorie

Listă de dorințe

Produse noi

Toate produsele noi