Produse noi

 • Nou!
  ANIMA 3 FETE NEGRE seria 006 DOMENIILE SAHATENI
  Disponibil
  Anima 3 Fete Negre seria 006 Domeniile Sahatieni

  Anima 3 Fete Negre Seria 005 este un vin rafinat si surprinzator, de culoare rosu-grena inchis, stralucitorare cu buchet intens de fructe negre bine coapte, ciocolata amaruie si iz vanilic provenite de la lemnul de stejar.Gustul este bogat, cu nuante de pruna, marmelada, cafea si tabac. Finalul este lung si catifelat. EDITIE LIMITATA: 11.500 sticle.

  Anima 3 Fete Negre Seria 005 este un vin rafinat si surprinzator, de culoare rosu-grena...

  Anima 3 Fete Negre Seria 005 este un vin rafinat si surprinzator, de culoare rosu-grena inchis, stralucitorare cu buchet intens de fructe negre bine coapte, ciocolata amaruie si...

 • Nou!
  7Arts Cabernet Sauvignon
  Disponibil
  7Arts Cabernet Sauvignon

  Culoare rosu inchis cu reflexii violet. Te cucereste prin notele de coacaze negre si cirese coapte, iar pe final cafeaua verde cruda. Taninuri puternice, bine integrate.

  Culoare rosu inchis cu reflexii violet. Te cucereste prin notele de coacaze negre si...

  Culoare rosu inchis cu reflexii violet. Te cucereste prin notele de coacaze negre si cirese coapte, iar pe final cafeaua verde cruda. Taninuri puternice, bine integrate.

 • Nou!
  LEAT 6500 Syrah M1.Crama Atelier
  Disponibil
  Leat 6500 Syrah M1.Crama Atelier

  Culoarea este de un roșu viu si intens cu nuanțe vișinii.Aromatic, vinul oferă nuanțe de fruct roșu de pădure și mirodenii picante.Gustativ, regăsim un vin vibrant, viu și interesant cu nuanțe de zmeură coaptă, cireșe și piper măcinat. Alături de acestea regăsim scorțișoara și cuișoare, mirodeniile extrase din butoiul de stejar românesc.

  Culoarea este de un roșu viu si intens cu nuanțe vișinii.Aromatic, vinul oferă nuanțe...

  Culoarea este de un roșu viu si intens cu nuanțe vișinii.Aromatic, vinul oferă nuanțe de fruct roșu de pădure și mirodenii picante.Gustativ, regăsim un vin vibrant, viu și...

 • Nou!
  Leat 6500 The Origin
  Disponibil
  Leat 6500 Cabernet Sauvignon M1.Crama Atelier

  Culoarea este de un roșu intens și dens, cu note nobile de maturitate. Aromatic, vinul oferă nuanțe de fruct negru de pădure și savoare. Gustativ, regăsim un vin puternic, domolit de timpul petrecut la sticlă. Un vin generos și corpolent.

  Culoarea este de un roșu intens și dens, cu note nobile de maturitate. Aromatic, vinul...

  Culoarea este de un roșu intens și dens, cu note nobile de maturitate. Aromatic, vinul oferă nuanțe de fruct negru de pădure și savoare. Gustativ, regăsim un vin puternic,...

Listă de dorințe

Produse noi

Toate produsele noi